Skydda din telefon med bra skalskydd

Idag är din telefon en av dina viktigare investeringar. Det är så mycket som ska fungera enligt just dina preferenser. När du väl hittat din modell vill du verkligen inte riskera att den går sönder.

Ersättning för trasig telefon

Även om du har en riktigt bra hemförsäkring, drar försäkringsbolaget alltid av en självrisk innan du får någon ersättning. Du kommer alltså inte att få en ny gratis. Dessutom behöver du vänta på att försäkringsbolaget behandlat ditt ärende. Har du själv orsakat skadan får du inte någon ersättning alls.

Om telefonen bara skulle sluta fungera under garantitiden förväntar du dig antagligen att du får en ny utan extra kostnader. Det finns visserligen strikta konsumentskyddslagar för att trygga dina rättigheter. Men på konsumentverkets sidor kan du läsa sida efter sida med undantag, då garantin inte gäller.

Skydda telefonen

Istället för att riskera att din telefon går sönder och du inte får någon ersättning överhuvudtaget, bör du skydda din telefon på rätt sätt. Ett pansarglas till skärmen och ett skal runt telefonen kostar ingenting i jämförelse med det du kan behöva lägga ut för en ny telefon. Här hittar du skal till Samsung Galaxy S20. Alla modeller har sina egna mått och standarder, så se till att du hittar skydd som är anpassade för just din telefon.