Använd spel i företagets marknadsföring

Det finns många olika sätt att marknadsföra dig eller ditt företag genom att använda ett spel som en plattform. Här nedan ska vi utforska några möjliga vägar att ta för att presentera ditt företag genom spel.

Integrera reklam i ett spel. Det här kan innebära att du visar reklamfilmer under pauserna i spelet. Men det kan också betyda att du inkluderar produkter eller varumärken som element i spelet. Du kan också erbjuda bonusar för att dela spelet med vänner. Exempelvis kan det här innebära att spelare får bonusar om de delar spelet med sina vänner via sociala medier eller andra kanaler. Klicka här för att komma i kontakt med proffs på området.

Den moderna tekniken för marknadsföring

Skapa ett community kring ert eller ditt spel. Genom att bygga upp en stark gemenskap av spelare kan du skapa ett ekosystem kring det. Det här kan marknadsföra spelet organiskt. Företaget kan göra detta genom att skapa en officiell hemsida eller forum där spelare kan interagera och dela sina erfarenheter av spelet.

Du kan även samarbeta med influencers eller utvalda spelare. Genom att samarbeta med influencers eller utvalda spelare kan du få dem att spela och prata om spelet på sina sociala mediekanaler, vilket kan öka intresset och få fler att prova spelet.